De diensten van Emkadrecht

Buiten het standaard stucwerk bieden wij ook de volgende diensten aan: 

Schuurwerk
Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stucadoor. Het heeft een zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking op uw plafond. Dit is in verschillende bewegingen aan te brengen. Het droogt egaal wit op. Sausen is hierna niet meer nodig. 

Spackspuitwerk
Spack spuiten wordt steeds vaker toegepast. Het spack spuiten is een snelle, duurzame en mooie methode om een wand af te werken. Spack wordt in twee lagen aangebracht op de wand. Op de laatste laag kunnen verschillende structuren aangebracht worden. Spack spuiten kan een grove of een fijne structuur hebben. Spack spuitwerk is een duurzame afwerklaag die jaren mee gaat. In alle kleuren te verwerken.

Spachtelputz
Spachtelputz is een mooi alternatief voor de afwerking van uw wand. Spachtelputz geeft een korrelig effect op uw wand. Er kan hierbij een keuze gemaakt worden tussen grove korrels en fijnere korrels. In alle kleuren te verwerken.

Glad Pleisterwerk
Glad pleisterwerk is een wand en plafond afwerking waarbij de muren en plafonds spiegelglad worden opgeleverd,na droging dienen ze nog wel gesausd te worden.

Stucornamenten
Een ornamentaal stucplafond maakt uw kamer fraaier. Emkadrecht brengt allerlei soorten ornamenten voor u aan.

Airless spuitwerk
Met airless spuiten wordt een latex tot een optimale temperatuur verwarmd. Hierdoor heeft het een vloeiende eigenschap waardoor er een strak geheel ontstaat zonder oneffenheden. Zo krijg je egale en strakke wanden en plafonds. In alle kleuren te verwerken.